Glutensiz de olsa normal bir pasta da olsa esas olan içeriktir. Her zaman içerik sorgulanmalıdır. Katkı dolu bir pastayı neden yiyelim ki? Sahi kim başlattı bu akımı..Unlu mamüllerin içeriği kimya laboratuvarı gibi bilmediğimiz malzemeyle dolu.. Paket ürünlerin zararları saymakla bitmiyor. Hastalıklara her gün yenileri eklenirken neden beslenmemize dikkat etmiyoruz. Unlu mamüllerde kullanılan başta şeker, katkı ve kabartmak için kullanılan mayalar, E kod lu malzemeler, yağlar...Bunlar bedenimize fayda sağlamayan yiyeceklerdir. Gelin alışkanlıklarımızı değiştirmeye gayret edelim.. Alışkanlıklarımızı değiştirirken sosyal hayattan da kopmak istemiyoruz tabiki.
Kutlamalar doğum günlerimiz en özel günler ve senede bir kez pasta yeme hayaliyle yaşayan insanlar var. Müşterilerimizle paylaştığımız sohbetler esnasında gerek hastalıklar gerekse özel diyet gibi sebeplerden pasta yemek hayal derlerdi. Pooça sizlerin her türlü beslenmede en lezzetli pastaları mutlulukla yiyebilmeniz için canla başla çalışıyor. Neden? Çünkü kendinden biliyor :)Örneğin; Bir çocuğa şeker yedirmez iken karşısında başka birinin zevkle kremalı şekerli pastaları yerken ki o ruh halinizi çok iyi biliyor. Ne hissettiğinizi harfiyen hissediyor. Büyüdük hala kremalı şekerli pastalar yiyemiyoruz evet belki hastalıklarımız belki gıda alerjimiz pek çoğu veya tek biri bile yeterli oluyor. Her ne olursa olsun pastasız olmaz..En sağlıklı en lezzetli pastaları yapıyoruz bu konuda kendimizden eminiz ve denemeniz için sabırsızlanıyoruz :)