HİKAYEMİZ

    Pastane hayali O’ nu kurumsal hayattan istifa etmeye zorlarken, aynı zamanda ortaya çıkan şeker hastalığı ve glÜten ile mücadelesi insanlara bu alanda niş ürünler sunmaya yönlendirmişti. Kendini ve küçük kızını sağlıklı besleme yolculuğunda ne yediğini önemseyen bireyler yetiştirmek ve fayda sağlamak adına geliştirdiği tarifler          O’ nu bu alanda eşsiz kılmıştı. Hem glütensiz, hem şekersiz, aynı zamanda da doğal içerikte malzeme kullanarak ve de lezzetli ürünler üretmek deyince aklımıza ilk ve tek gelen POOÇA… 

 
 
 

ŞEKERSİZ AMA TATLI?

Ürünlerimiz alışılmış kurabiye ve kekler gibi, rafine şeker içermiyor, ancak lezzet olarak daha iyi bir tada sahip olduğunu iddia ediyoruz. Çünkü ürünlerin reçetelerini oluştururken, pek çok kişiye ikram edip, yorumlarını alarak düzenledik.

Tatlandırıcı olarak neden dut?

Süper besin olarak adlandırılan, faydası saymakla bitmez  kuru dutu, yüksek faydalı içeriğinden sebep kullandık. Taze duttan ziyade, kuru dutun faydası daha çoktur. Kızımın demir eksikliği sebebi ile dutu bolca yemesini sağlamak için, kek ve kurabiye yapmaya başladım. Sonra kendi ürünlerimde denemeler yaparak, kalori miktarını da göz önünde bulundurularak, uygun miktarda kullanıp, vitamin içeriği zengin ürünler sunmuş olduk.

Başta demir eksikliği, kanser gibi hastalıklarda faydası bilinirken, kalp ve karaciğeri güçlendiren dut, çocuklarımıza ve size şifa olsun diye…